Meet us in TARRAGONA & BARCELONA

(+34) 607 440 595 info@aldebarangrup.com

Sobre Ag

Aldebaran grup esdevé al 2015 la unió de professionals i empreses els quals sumem molts anys d’experiència i coneixements.

Aldebaran grup és l’esforç i la il·lusió de més de 20 anys de projectes i dedicació de professionals i empreses que han fet possible d’una manera o altre a que avui, la nostra marca Aladebaran grup emergeixi donant un servei diferenciat, transparent i proper.

Aldebaran grup ens organitzem en diferents divisions molt especialitzades de forma transversal i compatibles entre totes elles. Ens reinventem cada dia. Elaborem projectes interdisciplinars per a empreses i professionals. Projectem les debilitats per convertir-les en fortaleses, tractem les amenaces per convertir-les oportunitats. Seguim i acompanyem als nostres clients perquè ens agrada la nostra feina i volem ser la seva tercera pota que doni la estabilitat, l’equilibri, la imatge a transmetre.

Actualment, Aldebaran grup està format per 4 divisions: Aldebaran Marine, Aldebaran Digital, Aldebaran Projectes i Aldebaran Surveys (inspeccions i Peritatges).

logo Aldebaran Marine logo Aldebaran Digital logo Aldebaran Projectes logo Aldebaran Surveys

A Aldebaran grup som persones com tu, professionals, treballadors, amb valors, amb horaris i responsabilitats tant en l’àmbit privat com el laboral.

Ens agrada la feina ben feta, la transparència, que ens escoltin i entenguin les nostres il·lusions, els nostres projectes, idees, que  ens ajudi a  donar-los-hi forma i a portar-los a terme. Que ens tractin com a persones i sentir-nos respectats. Som persones com tu i és per això que sabem el què vols, com ho vols i és per aquest motiu el t’oferim acompanyar-te i fer-nos més fàcil el dia a dia.

Aldebaran grup és el paraigua que uneix la ciència amb la creativitat, la creativitat amb la, rigorositat, la rigorositat amb la il·lusió, la il·lusió amb la disciplina, la disciplina amb el rigor, el rigor amb la experiència, la experiència amb la expertesa i la expertesa amb la plena satisfacció d’un servei ben elaborat.

Els membres d’Aldebaran grup hem donat i seguim donant servei a una gran varietat d’organitzacions i sectors, tant a nivell nacional i com internacional, a empreses públiques, privades com directament a l’administració pública.

Aldebaran grup inicia el seu projecte en sí sumant relacions, projectes, coneixements, experiència, coherència, rigor, expertesa,… per seguir acompanyant als nostres clients que així ho avalen. Analitzem, planifiquem i projectem noves il·lusions que ens fan arribar. Empreses i professionals ens unim en l’esforç, la creativitat, la innovació, la dedicació i la responsabilitat. Seguim donant el màxim de nosaltres per guanyar i fidelitzar cada client convençut i satisfet.

A Aldebaran grup treballem per sentir-nos vius, per il·lusionar i il·lusionar-nos, per que creiem en la feina ben feta, en la destresa, en el rigor, en la humilitat, en la tolerància, en la conciliació familiar de les persones. Tothom hi té cabuda, creiem en les persones. Tothom hi participa i en gaudeix. Treballem, desfruitem, ens divertim i som feliços.